Tietoa Kiikureista

Turun Kiikurit ry:n hallitus

Kiikurien hallitus kokoontuu 4-5 viikon välein ja vastaa yhdistyksen käytännön asioista ja taloudenpidosta. Kokoukset ovat kaikille avoimia ja niistä ilmoitetaan näiden sivujen tapahtumakalenterissa. Kaikki hallitustoiminnasta kiinnostuneet voivat ilmoittautua puheenjohtajalle alkuvuoden aikana ennen vuosikokousta ja uuden hallituksen valintaa.

Kiikurien hallitus 2017-2018

Kiikurien toimitila

Kiikurien toimitila, "Arvi", sijaitsee osoitteessa Kaerlantie 8a. Tilassa järjestetään kokouksia ja talkoita.

Puvusto

Kiikurien upeista kansallis-, kansan- ja kansanomaisista puvuista vastaavat puvustonhoitajat. Katso lisätietoja pukujen lainaamisesta, huoltamisesta jne. puvuston omalta sivulta.

Puvusto

Toimintaa koko perheelle

Kiikurit järjestävät myös toimintaa, johon harrastavan lapsen huoltajat ja sisaruksetkin ovat lämpimästi tervetulleita osallistumaan. Koko perheelle suunnattujen retkien, puurojuhlien ja ulkoilutuokioiden lisäksi huoltajat voivat osallistua talkootoimintaan ja liittyä vaikkapa ao. Ystävien jäseneksi.

Infoa lasten vanhemmille

Tapahtumakalenteri

"Ystävät"

Turun kansankulttuuriyhdistys ry (ent. Kiikurien ystävät ry) on turkulaiseen kansanperinteeseen liittyvää ja erityisesti lasten harrastustoimintaa tukeva yhdistys. Yhdistyksestä käytetään jokapäiväisessä toiminnassa epävirallista nimeä "Kiikurien ystävät". Myös Kiikurien ryhmät voivat hakea Ystäviltä avustuksia esimerkiksi matkoihin, ohjaajien kouluttamiseen tai puvustuksen uusimiseen. Ystävät järjestävät mm. teatteri- ja ostosmatkoja. Ystävien jäsenmaksu on 12 €/vuosi, ja liittyä voi ottamalla yhteyttä puheenjohtajaan:

pj. Juhani Murto; juhani.murto(at)pp.inet.fi, puh. 0400-597 554