Kiikurien pelimannit

Pelimanneilla ei tällä hetkellä ole aktiivista toimintaa. Jos kuitenkin olet kiinnostunut harrastamaan, niin ota yhteyttä!

Kiikurien pelimannit säestävät yhdistyksen lasten ja aikuisten tanssiryhmiä, kuoroa sekä esiintyvät myös itsenäisenä kokoonpanona. Pelimannien ohjelmistoon mahtuu kaikenlaista lastenlauluista perinteiseen pelimannimusiikkiin ja uudesta kansanmusiikista iskusäveliin. Kappaleet sovitetaan aina esittävän kokoonpanon mukaisesti siten, että tulos on oman ryhmän näköinen ja kuuloinen. Esimerkkisoitteita pelimannien nykykansanmusiikkiohjelmistosta kuulet täältä.

Pelimannit harjoittelevat pääosin Kiikurien yhteisharjoituksissa ja järjestävät lisäksi omia treenejään tarpeen mukaan. Ryhmään toivotetaan tervetulleeksi uusia pelimanneja ilman sen suurempia pääsyvaatimuksia - tosin nuotinlukutaito on eduksi soitettavan materiaalin runsauden takia.

Oletko ehkä aloitellut uuden instrumentin soittamista, mutta kaipaat ryhmää ympärillesi? Kokeilunhaluisia uusien soittimien opettelijoita otetaan myös mielellään mukaan toimintaan - nykyisestäkin kokoonpanosta basisti on koulutettu omassa ryhmässä, kitaristista on tullut myös mandolinisti ja viulisti on opetellut soittamaan nokkahuiluja ja haitaria. Yhdessä soittaminen motivoi ja Kiikurien konsertit tarjoavat instrumentin opetteluun hyviä välietappeja!

Yhteydenotot; turunkiikurit(a)gmail.com