Etsitkö esiintyjää?

Turun Kiikurien lukuisista ryhmistä saa koottua kokonaisuuksia kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Aikuisten ja lasten esittäminä nähdään sekä traditionaalisia suomalaisia kansantansseja että tuoreita kansantanssikoreografioita. Ryhmät käyttävät kauniita kansallispukuja sekä sovitettuja, usein kansanomaisia asuja.

Pienin keikalle lähtevä kokoonpano on yksi tanssiryhmä ja suurimmillaan kiikureita saa paikalle useita kymmeniä. Ota yhteyttä!

Lapsitanssijat kehiin

Kiikurien lapsiryhmien ohjelmistossa on sekä tuttuja laululeikkejä että uusia, sovitettuja koreografioita. Lapset esiintyvät yleensä kansallis- tai kansanpuvuissa. Pienimmät, Mini-Kiikurit, esiintyvät ohjaajien avustuksella ja kouluikäisten ryhmät yleensä ilman aikuisia. Lapsiryhmien valloittavat esitykset sopivat hyvin pienempiin tilaisuuksiin ja paikkoihin, joissa on vähemmän tanssitilaa.

Vauhdikkaita esityksiä aikuisten tanssiryhmiltä

Aikuisten tanssiryhmien esitykset ovat Kiikurien vauhdikkainta ja näyttävintä antia. Esityksiin saa täydennettyä tanssin lisäksi myös tanssijoiden lauluosuuksia. Naisryhmä Isojen Kiikurien ohjelmistosta löytyy runsaammin uutta koreografiointia. Aikuisryhmien esitykset vaativat usein riittävästi tanssitilaa, jotta kuviot pääsevät oikeuksiinsa.

Kaikki yhdessä koossa!

Kiikurien ohjelmistosta löytyy myös koreografioituja tanssiteoksia, joita useampi ryhmä esittää yhteisvoimin. Näin estradille saadaan värikäs ja monikymmenpäinen joukko tanssivia, laulavia ja soittavia kiikureita, eikä esitys varmasti jätä ketään kylmäksi! Teatterihenkiset, tarinalliset teokset ovat tyypillisesti 15-20 minuutin mittaisia.